Subject İnformation
Author Inigo Larrain Replies 20
Share Views 1
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inigo LarrainIm nas więcej tym weselej | Kaylin & Inigo
Przez chwilę Ignacy był pewien, że Kaylin zaczęła nagle mówić o nim i prawdę powiedziawszy, szczerze go to dotknęło. Bo przecież wcale nie był chorowitym staruszkiem! Jego dyski były na miejscu! Już chciał się obruszyć, kiedy dotarło do niego, że pani Fawley ma na myśli kogoś zupełnie innego. Musiał przyznać, że kiedy już ta wiedza do niego dotarła, odetchnął z ulgą. Ostatnie, czego potrzebował, to być w oczach młodych dziewczyn (takich jak Kaylin, albo o zgrozo, jego własna narzeczona!) starym, sypiącym się zgredem.
- Jeśli nie czujesz się pewnie, ja mogę z nim porozmawiać za ciebie. - odparł, od razu proponując własną pomoc i zaangażowanie.
- Nie wiem jak z awansem póki co, ale nie sądzę, żeby Layton wyrzucił cię z pracy. Szczególnie, że zna waszą sytuację. - dodał. Layton może nie był zawsze najroztropniejszym człowiekiem pod słońcem, ale nie był też dupkiem, który pozbawiłby dziewczynę szansy na wymarzoną karierę, prawda?

Wiadomości w tym wątku
RE: Im nas więcej tym weselej | Kaylin & Inigo - przez Inigo Larrain - 01-01-2023, 11:08 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości